Sisomos

Conclusions

  • Resposta a a pregunta inicial:

Creiem que la tecnologia està totalment present en les vides de quasi totes les persones que viuen en aquest món. Pot ser quan estàs torrant pa a la torradora o quan vas en bici a l’institut, quan fas una foto amb el mòbil i quan agafes el bolígraf per fer els apunts de socials. L’estàs utilitzant sempre i potser no te n’adones perquè està molt integrada en el nostre dia a dia.   

  • Resposta a la hipòtesis:

La nostra hipòtesi era que creiem que tenim més recursos que abans i que els desaprofitem. Hem pogut veure que tenim molts més recursos que els que tenien els i les nostres familiars i potser no els desaprofitem, però sí que no els apreciem ni valorem suficient, ja que ens fa la vida molt més fàcil i ràpida. Des de tenir tants aliments d’altres parts del món a poder crear màquines que fan el treball en massa i idèntic (fordisme).

  • Constatar amb els apunts de la revolució industrial:

Una de les coses que ens han dit alguns dels nostres àvies i les nostres àvies és que quan eren més joves vivien en petits pobles i després es mudaven a les ciutats. Això és el que va passar a la 1a revolució industrial.

Una altra similitud que hi ha entre els apunts i el que ens han dit els i les nostres familiars amb més anys és que comencen a tenir cotxes quan són adults. És el que tenim als apunts a l’apartat de la segona revolució industrial.

  • Les nostres valoracions del projecte:

Hem aprés molt. Ens ha agradat molt treballar amb altres grups que podíem decidir i el projecte amb l’objectiu que té ens ha fet descobrir coses dels nostres avis i àvies i de la societat actual. També de com hem arribat a aquest punt i els grans canvis que hi ha hagut en els últims anys.

En aquest lloc web utilitzem galetes! :)    Más información
Privacidad